Ruokaa
Koska ruoka on hyvin tarkea asia niin taytyy sillekin myontaa oma sivunsa.
Aamupala on varmaankin parasta mita Britannia tarjoaa. Sita syodaan hotellilla puol kaheksan ja kymmenen valilla (henkilokunta kymmenen jalkeen). Jos ostaa meidan hotellissa erikseen aamupalan niin siita saa maksaa melkein £12. Siihen sitten sisaltyy kahvi/tee, paahtoleipa, murot, luumuja, mandariineja, greippia, jugurttia, croissantit, muffinssit, sampylat jne. Lampiman ruoan virkaa ajaa pavut tomaattikastikkeesa, kumiset makkarat, friteeratun oloiset perunajutut, makkaraa joka on mustaa, paistetut kananmunat, munakokkeli, paistetut tomaatit, lammitetyt herkkusienet ja varmaan viela jotain jonka jatin mainitsematta. Valinnanvaraa siis todellakin on.
Lounas(klo12.30 asiakkaille, minulle 12.00) & paivallinen(klo 19.00 asiakkaille, minulle 18.00) onkin sitten vahan eri juttu. Tuoreita kasviksia tuskin koskaan nakee ja lammitetyt maistuvat vedelta. Nama ihmiset taalla luulevat varmaankin tekevansa terveellista ruokaa, kun jattavat suolan pois lahes kaikista ruoista. Sita saa olla lisaamassa lahestulkoon jokaiseen lampimaan ruokaan. Niin ja tuoreita kasviksia nakyy todella harvoin Hoyrytetyt maistuvat vedelta ja kun meilla oli naisporukka taalla syomassa, jatti suurin osa heista kasvikset syomatta... Ranskanperunoita kaytetaan paljon ja tavalliset perunat on hyyyvin pikkuiruisia. Minakin syon taalla yleensa 5-6 miniperunaa, kun kotona tulee popsittu ehka 2,5 ;)
Jalkiruokiakin on tullut nahtya (ja syotya, koska olisihan saali heittaa hyvia jalkkareita roskikseen...), koska hotellissa ollaan. Kaikista hassuin jalkkari on silmissani juusto&keksit. Miten joku haluaa jotain suolaista jalkkariksi? Noh onhan siina ne keksit, mutta silti... Tuulihatut tekevat hyvin kauppaansa samoin kuin jaatelo ja muut maitojutut kuten Suomessakin.
Aamupala on varmaankin parasta mita Britannia tarjoaa. Sita syodaan hotellilla puol kaheksan ja kymmenen valilla (henkilokunta kymmenen jalkeen). Jos ostaa meidan hotellissa erikseen aamupalan niin siita saa maksaa melkein £12. Siihen sitten sisaltyy kahvi/tee, paahtoleipa, murot, luumuja, mandariineja, greippia, jugurttia, croissantit, muffinssit, sampylat jne. Lampiman ruoan virkaa ajaa pavut tomaattikastikkeesa, kumiset makkarat, friteeratun oloiset perunajutut, makkaraa joka on mustaa, paistetut kananmunat, munakokkeli, paistetut tomaatit, lammitetyt herkkusienet ja varmaan viela jotain jonka jatin mainitsematta. Valinnanvaraa siis todellakin on.
Lounas(klo12.30 asiakkaille, minulle 12.00) & paivallinen(klo 19.00 asiakkaille, minulle 18.00) onkin sitten vahan eri juttu. Tuoreita kasviksia tuskin koskaan nakee ja lammitetyt maistuvat vedelta. Nama ihmiset taalla luulevat varmaankin tekevansa terveellista ruokaa, kun jattavat suolan pois lahes kaikista ruoista. Sita saa olla lisaamassa lahestulkoon jokaiseen lampimaan ruokaan. Niin ja tuoreita kasviksia nakyy todella harvoin Hoyrytetyt maistuvat vedelta ja kun meilla oli naisporukka taalla syomassa, jatti suurin osa heista kasvikset syomatta... Ranskanperunoita kaytetaan paljon ja tavalliset perunat on hyyyvin pikkuiruisia. Minakin syon taalla yleensa 5-6 miniperunaa, kun kotona tulee popsittu ehka 2,5 ;)
Jalkiruokiakin on tullut nahtya (ja syotya, koska olisihan saali heittaa hyvia jalkkareita roskikseen...), koska hotellissa ollaan. Kaikista hassuin jalkkari on silmissani juusto&keksit. Miten joku haluaa jotain suolaista jalkkariksi? Noh onhan siina ne keksit, mutta silti... Tuulihatut tekevat hyvin kauppaansa samoin kuin jaatelo ja muut maitojutut kuten Suomessakin.
0 Comments:
Lähetä kommentti
<< Home